Prijzen voor websites

Wij updaten en back-uppen jouw website

Je zal de eerste niet zijn die hooguit een paar keer per jaar met het zweet in de handen zijn site update. Om dan vervolgens vroeg of laat tegen problemen aan te lopen, of gehackt te worden.

Hoewel de meeste hostingpartijen de WordPress-core nog wel updaten blijven ze liever af van de plugins. Want stel je voor dat er een conflict optreedt en de site extra aandacht nodig heeft! Dat gebeurt soms namelijk. Wij blijven daar heel relaxed onder.

Wij updaten dus gewoon jouw hele website. Elke nacht. Thema's en plugins. En dan draaien we ook gelijk maar een back-up. Want je weet maar nooit

Direct aan de slag

Wanneer je bij ons hosting aanvraagt staat er gelijk een WordPress website voor je klaar.

Met een uitgekiend pakket aan plugins en thema's en visual builders ter waarde van meer dan €500 per jaar aan licentiekosten. Daarmee heb je de basics voor een goede converterende website al klaar staan. 

En mocht je dan nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder natuurlijk. Of je vind het antwoord in één van de vele artikelen over websites en ondernemen.

Wij kijken verder dan jouw website

Een website heeft alleen maar zin in de context van jouw onderneming en de ontwikkelingen daaromheen.

Wij zijn zelf al lang genoeg ondernemer om ons daar heel bewust van te zijn. 

Daarom delen wij graag de kennis daarover. En kunnen wij jou vraag en behoefte beantwoorden vanuit een ondernemers perspectief.

In klare taal, zodat jij verder kunt. 

180

/ jaar*

Personal PRO

Voor jouw business website
(ideaal voor ZZP-ers en MKB)


Dagelijkse back-up 

Premium Theme pakket

Premium Plugin pakket

10 E-mailadressen

SSL standaard inbegrepen 

CDN mogelijk

Automatische updates

Toegang tot support

Toegang tot tutorials


* Of €17 per maand

** Opent in nieuwe tab

265

/ jaar*

PERSONAL PRO PLUS
Voor websites met veel mutaties
(ideaal voor webshops)


Back-ups tot 1x per uur

Premium Theme pakket

Premium Plugin pakket

10 E-mailadressen

SSL standaard inbegrepen

CDN mogelijk

Automatische updates

Toegang tot support ​

Toegang tot tutorials


* Of €27 per maand

** Opent in nieuwe tab

Prijzen voor managed servers

Je eigen server en de technische ondersteuning van ons team

Zeker als je na oplevering nog zorg en support moet leveren aan de websites van jouw klanten, dan is het belangrijk dat je dat goed geregeld hebt.

Dus alles op één plek, ingericht naar jouw standaard. Dat scheelt je veel tijd en energie! De kopzorgen die je normaalgesproken van een eigen server hebt zit je echter niet op te wachten. Gelukkig is dat iets waar ons hart van gaat huppelen!

Wij zorgen er voor dat jouw server optimaal werkt en lossen indien nodig de technische problemen voor je op. En zo kun jij je optimaal inzetten voor je klanten. Want dat is waar jij goed in bent.

Opschalen naar behoefte

Hosting as a Service is flexibel, je betaalt voor wat je afneemt. Dat is vanaf 3 websites al bijzonder interessant (en dat is dan inclusief jouw eigen website natuurlijk). 

Heb je tijdelijk even meer capaciteit nodig? Bijvoorbeeld CPU, opslag of bandbreedte? Geen probleem! Dan regelen we dat voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is ons te informeren over de plannen die je hebt en wij zorgen er voor dat de techniek zijn werk doet.

Verder krijg je er van ons vanaf de start 3 template-websites en 3 ontwikkelwebsites tot je beschikking. Heb je veel websites draaien dan worden dat er uiteraard meer maar betaal je nooit meer dan nodig is voor jouw situatie.


Dubbel werk, da's zonde van je tijd en energie

Daarom maken we het jou makkelijk om werk dat je al eerder hebt gedaan te kopiëren. Alles op jouw server kan als basis dienen voor die nieuwe website van je volgende klant.

Maar dubbel uitzoekwerk vinden we ook zonde. Kennis delen zit dan ook in onze genen. Toegang tot artikelen, tutorials en een community is een wezenlijk onderdeel van Hosting as a Service. 

Een community om uit te putten en om aan bij te dragen. Samen maken we het internet leuker!

Vanaf

€54

/ maand

Managed Server Hosting


Beheer websites voor zowel klanten als jezelf. Ideaal wanneer je als dienstverlener een website als onderdeel van je diensten aanbiedt en er zelf niet te veel tijd aan kunt of wilt besteden.


Eigen server + back-up
Eigen e-mailserver + back-up

Premium Theme pakket

Premium Plugin pakket

Standaard SSL op alle websites 

CDN mogelijk

Automatische updates

Dagelijkse back-up 

Toegang tot support team
Toegang tot tutorials en trainingen